Quality catering ‘a la carte’
Image scroll

Voor wie kunnen wij iets betekenen?

Aktetas icoon

Bedrijven

Meer info

Events

Meer info

Privé

Meer info

 

    IN DE KIJKER


 

 

Voor uw banket is Impe Catering dé partner bij uitstek! Een feestmaaltijd met de nadruk op kwaliteit, professionaliteit en vooral genieten, daarvoor kan u op ons rekenen. 


Waarvoor staan wij?

Kwaliteit

Samen met ons hele team is Impe Catering dagelijks in de weer om u een creatieve en eigentijdse keuken te presenteren. Met de vinger aan de pols van nieuwe technieken, producten en mogelijkheden kunnen we elk type feest of evenement de juiste invulling geven waarbij u uiteraard ook kan vertrouwen op een respect voor voedselhygiëne en –veiligheid. 

 

Kwaliteitsmateriaal, dagverse producten, de beste leveranciers én personeel garanderen u een kwalitatief evenement, op elk niveau.

Flexibiliteit

 

 

Net als elke mens of onderneming, is ieder feest uniek in zijn soort. De catering is dan ook een reflectie van die bijzonderheid. Impe Catering houdt hier niet alleen rekening mee, maar gaat er prat op voor elk project een ontwerp op maat uit te werken. In lijn met uw wensen, concept en budget zullen uw gasten kunnen genieten van een origineel perspectief! 

 

 

Totaaloplossing

 

Wenst u alleen beroep te doen op Impe Catering voor heerlijk eten en lekkere drankjes? Geen probleem! Zoekt u een partner die u een totaalplaatje kan aanbieden? Ook dan kan u bij ons terecht! We streven er namelijk naar om uw gelegenheid tot in de puntjes af te werken. Dit betekent dat we u ook kunnen helpen met het meubilair dat past bij uw stijl, de decoratie die voor u in het oog springt en de logistieke ondersteuning die uw evenement af maakt. Kortom, de perfecte omkadering bij de perfecte maaltijd...


Rally van Ieper voor Skoda

“Bonjour Vincent, encore un grand merci pour ce week-end !!

Comme déjà discuté, tout a très bien tourné & le service était vraiment bon. Merci beaucoup et à bientôt!”

Aluvision

“Namens Ann & Dirk, en het ganse Aluvision team wensen we jullie van harte te bedanken voor jullie bijdrage om van het AluvisionLive! event een echt succes te maken. De catering was top! Het eten was lekker, de bediening voortreffelijk. Het was aangenaam om met jullie samen te werken!”

Volvo Cars Belux @ Autosalon

Nous avons particulièrement apprécié la diligence et la conscience professionnelle avec laquelle vous avez mené toutes les missions indispensables à la bonne marche du stand. Nous vous réitérons donc tous nos remerciements et nos félicitations pour votre contribution à notre succès.”


Communiefeest

“Nogmaals hartelijk dank voor het mooie feest, het is altijd superleuk dit met jullie te doen. Het eten is altijd super in orde, de wijn was zeer lekker en jullie mensen denken aan alles, bv. de kaarsjes aansteken in huis ed., dit zijn misschien kleine details, maar die maken het zo aangenaam. Dus… een dikke pluim voor iedereen.”

ONS TEAM   


Impe Catering beschikt over een uitgebreid en vast team aan ervaren personeel. Chefs, bediening, barpersoneel, ... Met kennis van zaken en liefde voor hun vak geven ze een extra professionele toets aan uw evenement. Steeds met de glimlach, zodat uw gasten optimaal van onze gastvrijheid kunnen genieten.

 

Wil jij jouw talenten verder ontplooien bij Impe Catering? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. 


 

CONTACTEER ONS


Is Impe Catering de partner die u zoekt?

Wenst u meer informatie over onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen?

 

Aarzel niet en contacteer ons! 

Impe Catering is houder van het Smiley-certifikaat, uitgereikt door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)

Hoogste erkenning, uitgereikt op basis van de toepassing van een volledig HACCP-Autocontrolesysteem (Voedingshygiëne en –veiligheid)

Certifikaat N° : 2019NL00095 - geldig tot 22/08/2019