Image scroll

Webshop

Meer info

Events

Meer info

Cateringboxen

Meer info

TAKE-AWAY / DELIVERY

Meer info

 

   Een box die in de smaak valt


 

De coronacrisis heeft een grote invloed op de organisatie van events. Impe Catering ging de uitdaging aan om toch high-end catering te kunnen blijven aanbieden en pakt uit met een nieuw concept.  We bereiden heerlijke gerechten, individueel verpakt in kwalitatieve dozen. Van bedrijfspresentatie of vergadering tot (hybride) event, van ontbijt of aperitief tot lunch en diner : voor elke gelegenheid is er wel een box die past.

Waarvoor staan we ?

Kwaliteit & duurzaamheid

 

Samen met ons hele team is Impe Catering dagelijks in de weer om u een creatieve en eigentijdse keuken te presenteren. Met de vinger aan de pols voor nieuwe technieken, alsook met duurzame producten en toepassingen kunnen we elk type feest of evenement de juiste invulling geven waarbij u uiteraard ook kan vertrouwen op een respect voor voedselhygiëne en –veiligheid. 

 

Wil je meer weten over onze inspanningen inzake duurzaamheid ?  Klik dan hier voor verdere info.

Flexibiliteit

 

Net als elke mens of onderneming, is ieder feest uniek in zijn soort. De catering is dan ook een reflectie van die bijzonderheid. Impe Catering houdt hier niet alleen rekening mee, maar gaat er prat op voor elk project een ontwerp op maat uit te werken. In lijn met uw wensen, concept en budget zullen uw gasten kunnen genieten van een origineel perspectief! 

 

 

 

 

Totaaloplossing

 

Wenst u alleen beroep te doen op Impe Catering voor heerlijk eten en lekkere drankjes? Geen probleem! Zoekt u een partner die u een totaalplaatje kan aanbieden? Ook dan kan u bij ons terecht! We streven er namelijk naar om uw gelegenheid tot in de puntjes af te werken. Dit betekent dat we u ook kunnen helpen met het meubilair dat past bij uw stijl, de decoratie die voor u in het oog springt en de logistieke ondersteuning die uw evenement af maakt. Kortom, de perfecte omkadering bij de perfecte maaltijd...


  Gegarandeerde kwaliteit dankzij 30 jaar ervaring

 

Al meer dan 30 jaar staat Impe Catering bekend voor het gebruik van topproducten en een creatieve, eigentijdse keuken.  Maar het houdt niet op bij het bereiden van heerlijk eten en lekkere drankjes.  We hechten er veel belang aan dat uw event tot in de puntjes "af" is.  Als u dat wil, helpen we u graag met de aankleding van de locatie en logistieke ondersteuning.  U kunt op beide oren slapen - wij zorgen voor alles.

  •  we zijn professionals met liefde voor ons vak
  • we werken met de beste leveranciers en producten
  • we dragen voedselhygiëne en -veiligheid hoog in het vaandel
  • we denken graag met u mee om een uniek event te creëren
  • we helpen u graag met de glimlach

 

CONTACTEER ONS


Is Impe Catering de partner die u zoekt?

Wenst u meer informatie over onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen?

 

Aarzel niet en contacteer ons! 

Impe Catering is houder van het Smiley-certifikaat, uitgereikt door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)

Hoogste erkenning, uitgereikt op basis van de toepassing van een volledig HACCP-Autocontrolesysteem (Voedingshygiëne en –veiligheid)

Certifikaat N° : 2022NL00096 - geldig tot31/12/2022

 

 


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie