Quality catering ‘a la carte’
Image scroll

Voor wie kunnen wij iets betekenen?

Aktetas icoon

Bedrijven

Meer info

Events

Meer info

Privé

Meer info

 

    STOP CORONA !!


De uitgebreide beperkingen, opgelegd door de overheid, zijn ondertussen ieder bekend.

 

Dit betekent dan ook dat Impe Catering noodgedwongen al haar activiteiten heeft moeten stopzetten. Met pijn in het hart zijn momenteel onze medewerkers in tijdelijke werkloosheid.

 

Niettemin zijn we iedere weekdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur.  We luisteren graag naar jullie komende projecten, eens we allemaal opnieuw mogen samenkomen en feesten.

 

Hierbij willen wij iedereen, onze klanten, medewerkers, leveranciers en al onze collega’s en partners goede moed toewensen en laat ons positief vooruitkijken tot we elkaar weer mogen ontmoeten.  En vanaf dan staat uiteraard Impe Catering, met al haar medewerkers opnieuw klaar om het beste van onszelf te geven..

 Zorg goed voor jezelf en jouw naasten, en hou het veilig.

Waarvoor staan wij?

Kwaliteit

Samen met ons hele team is Impe Catering dagelijks in de weer om u een creatieve en eigentijdse keuken te presenteren. Met de vinger aan de pols van nieuwe technieken, producten en mogelijkheden kunnen we elk type feest of evenement de juiste invulling geven waarbij u uiteraard ook kan vertrouwen op een respect voor voedselhygiëne en –veiligheid. 

 

Kwaliteitsmateriaal, dagverse producten, de beste leveranciers én personeel garanderen u een kwalitatief evenement, op elk niveau.

Flexibiliteit

 

 

Net als elke mens of onderneming, is ieder feest uniek in zijn soort. De catering is dan ook een reflectie van die bijzonderheid. Impe Catering houdt hier niet alleen rekening mee, maar gaat er prat op voor elk project een ontwerp op maat uit te werken. In lijn met uw wensen, concept en budget zullen uw gasten kunnen genieten van een origineel perspectief! 

 

 

Totaaloplossing

 

Wenst u alleen beroep te doen op Impe Catering voor heerlijk eten en lekkere drankjes? Geen probleem! Zoekt u een partner die u een totaalplaatje kan aanbieden? Ook dan kan u bij ons terecht! We streven er namelijk naar om uw gelegenheid tot in de puntjes af te werken. Dit betekent dat we u ook kunnen helpen met het meubilair dat past bij uw stijl, de decoratie die voor u in het oog springt en de logistieke ondersteuning die uw evenement af maakt. Kortom, de perfecte omkadering bij de perfecte maaltijd...


ONS TEAM   


Impe Catering beschikt over een uitgebreid en vast team aan ervaren personeel. Chefs, bediening, barpersoneel, ... Met kennis van zaken en liefde voor hun vak geven ze een extra professionele toets aan uw evenement. Steeds met de glimlach, zodat uw gasten optimaal van onze gastvrijheid kunnen genieten.

 

Wil jij jouw talenten verder ontplooien bij Impe Catering? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. 


 

CONTACTEER ONS


Is Impe Catering de partner die u zoekt?

Wenst u meer informatie over onze diensten en wat we voor u kunnen betekenen?

 

Aarzel niet en contacteer ons! 

Impe Catering is houder van het Smiley-certifikaat, uitgereikt door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)

Hoogste erkenning, uitgereikt op basis van de toepassing van een volledig HACCP-Autocontrolesysteem (Voedingshygiëne en –veiligheid)

Certifikaat N° : 2022NL00096 - geldig tot31/12/2022

 

 


Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie