Events

ONZE EXPERTISE - EVENTS

 

Catering voor grote, publieke evenementen vergt een bijzonder inzicht en ruime ervaring. Van praktische afwegingen en timemanagement tot het inplannen van personeel en het handhaven van een hoog kwaliteitsniveau in soms moeilijke omstandigheden. Dit alles zonder uit het oog te verliezen dat elk detail voor ieder van onze gasten juist moet zitten. Impe Catering verzorgt het met de glimlach voor u!

 

Beurzen, sportevenementen, opendeurdagen, ... zijn vaak meerdere evenementen in 1 overkoepelend geheel. Een VIP-ruimte met receptie en galadiner in de ene ruimte en simultaan massacatering op een andere plaats? Of verschillende beursstanden die elk een eigen cateringformule aanbieden? Het vraagt heel wat flexibiliteit en knowhow. Wij staan paraat om deze met u te delen en uw evenement optimaal te laten verlopen (zowel voor als achter de schermen)!

 

Impe Catering was prominent aanwezig tijdens grote events zoals het Autosalon, Batibouw, de Rally van Ieper, Matexpo, Trailer, meet-it, ... en werkt voor enkele van de meest gerenommeerde evenementenbureaus van het land.

 

Ontdek enkele van onze realisaties en krijg alvast het water in de mond !
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie