Catering opendeur

Impe Catering, uw partner voor de catering van opendeur, personeelsfeest of zakelijk event.

Bent u van plan om een personeelsfeest of opendeur te organiseren. Impe Catering verzorgt graag de volledige catering voor u.

Wij maken er een punt van uw evenement als totaaloplossing tot in het kleinste detail uit te voeren. Naast cateringservice kunt u bij Impe Catering ook terecht voor diverse 'partyservices'. Wij zoeken voor u een passende locatie, een conceptbediening en verzorgen de bediening, het meubilair en het materiaal.

Samen met haar medewerkers is Impe Catering dagelijks in de weer om u een creatieve eigentijdse keuken te presenteren, volledig aangepast aan het type personeelsfeest of opendeur en geheel conform met de laatste normen van voedselhygiëne.

Ieder bedrijfsfeest of opendeurdag is uniek in zijn soort. Daarom maakt Impe Catering voor ieder project een ontwerp op maat. In overleg met de klant wordt het geheel verfijnd tot een uniek en orgineel feest.

Indien u meer informatie wenst over de catering van een personeelsfeest of opendeur, gelieve ons vrijblijvend te contacteren.
Personeelsfeest - opendeurdag catering
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie